تاریخ : سه شنبه 27 خرداد 1393

دومین نمایشگاه فناوری های نو و پیشرفته تبریز

دومین نمایشگاه فناوری‌های نو و پیشرفته تبریز  همزمان با سالروز بعثت پیامبر گرامی اسلامی(ص) و با برگزاری آیین افتتاحیه در نمایشگاه بین‌المللی تبریز آغاز به کار کرد.

این مراسم با حضور استاندار آذربایجان شرقی، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رییس دفتر همکاری‌های فناوری ریاست جمهوری، رییس صندوق توسعه فناوری، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مقامات کشوری و استانی برگزار شد.

590 طرح فناورانه در 125 غرفه در مدت سه روز برپایی این نمایشگاه که با همت استانداری آذربایجان شرقی برگزار می‌شود، در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت.
دانشگاه بناب نیز یکی از غرفه داران مطرح در این نمایشگاه بود که با 8 طرح دانش بنیان دستاوردهای خود را به نمایش گذاشته بود.
هدف از برپایی این نمایشگاه بسترسازی برای تکمیل چرخه علم تا فناوری و فناوری تا تجاری‌سازی و نیز شناسایی توانمندی‌های علمی و پژوهشی و فناوری استان و زمینه‌سازی برای توسعه صادرات دانش فناوری و تقویت و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان شده است.

• در سه شنبه 27 خرداد 1393
  • توسط A. Esmaeelzadeh