تاریخ : چهارشنبه 28 شهريور 1403

پیام تبریک:

پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی 1403-1404

دکتر علی حاجی بدلی،معاون آموزشی دانشگاه بناب طی پیامی آغاز سال تحصیلی 1403-1404 را تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

دانشجویان عزیز، اساتید محترم و همکاران گرامی،
با سلام و احترام،
خوشحالم که در آستانه سال تحصیلی جدید 1403-1404، فرصتی دیگر برای آغاز فصلی نو از علم و دانش در پیش رو داریم. آغاز سال تحصیلی همواره نویدبخش امید، تلاش و یادگیری است و این آغاز با هفته دفاع مقدس همزمان شده است؛ هفته‌ای که یادآور حماسه‌ها، ایثارها و فداکاری‌های بزرگمردانی است که با جانفشانی‌های خود، عزت و استقلال میهن اسلامی را پاس داشتند.

دفاع مقدس نه تنها یک جنگ نظامی، بلکه آزمونی بزرگ از اراده، همبستگی و عشق به وطن بود. این ایام به ما یادآوری می‌کند که هر یک از ما در مسیر علم و دانش نیز باید با روحیه‌ای جهادی و متعهدانه قدم برداریم. در دنیای امروز، علم و دانش سلاح ما در برابر چالش‌ها و مشکلات است و ما باید با تکیه بر این سلاح، به سوی آینده‌ای روشن‌تر حرکت کنیم.

بر خود وظیفه می‌دانیم که محیطی پویا، خلاق و امن را برای یادگیری فراهم آوریم. امیدوارم که تمامی اعضای دانشگاه، از اساتید تا دانشجویان، با همکاری و همفکری یکدیگر، زمینه‌ساز ارتقاء سطح علمی و فرهنگی دانشگاه باشند. بیایید با هم، در این سال تحصیلی جدید، عزم خود را جزم کنیم تا با تلاش مضاعف و همدلی، به قله‌های علمی دست یابیم و ارزش‌های انسانی و اخلاقی را در کنار دانش علمی پرورش دهیم.

در پایان، فرارسیدن سال تحصیلی جدید را به تمامی شما تبریک می‌گویم و امیدوارم که سالی پر از موفقیت، یادگیری و دستاوردهای بزرگ برای همه ما باشد.
با آرزوی توفیقات الهی
علی حاجی بدلی