تاریخ : پنجشنبه 1 شهريور 1403

اخذ مجوز رشته:

17 مجوز رشته جدید برای دانشگاه بناب در 2 سال اخیر صادر شد.

دکتر مجتبی عباسیان، رئیس دانشگاه بناب از اخذ مجوز 18رشته جدید برای دانشگاه بناب در 2 سال اخیر خبر داد که مجوز 8 رشته امسال صادر شده است.
دفتر گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاسیس 9 رشته در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته نظیر رشته‌های مهندسی مواد (گرایش شناسایی و انتخاب مواد مهندسی)، مهندسی برق (گرایش کنترل)، مهندسی برق (گرایش سیستمهای قدرت)، مهندسی عمران (گرایش حمل و نقل)، ریاضی کاربردی ( گرایش بهینه سازی)، مهندسی نساجی (گرایش الیاف)، مهندسی مکانیک (تبدیل انرژی)، مهندسی کامپیوتر (هوش مصنوعی و رباتیک)، مهندسی شیمی (نانو فناوری) در دانشگاه بناب موافقت به عمل آورد.

همچنین دفتر گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی از تاسیس 2 رشته کارشناسی ناپیوسته مهندسی حرفه ای معماری و کارشناسی ناپیوسته مهندسی تاسیسات مکانیک و 6 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته مهندسی مکانیک ساخت و تولید، مهندسی صنایع ، مهندسی پزشکی، مهندسی هسته‌ای ، علوم کامپیوتر و رشته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه بناب موافقت کرد.
معاونت آموزش و پژوهشی دانشگاه بناب
  • در پنجشنبه 1 شهريور 1403