تاریخ : شنبه 23 تير 1403

گزارش برگزاری:

نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه بناب برگزار شد.

دکتر علی حاجی بدلی، نماینده تام­ الاختیار سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در بناب از پایان رقابت 2003 داوطلب آزمون سراسری ۱۴۰۳ (نوبت دوم) در این حوزه امتحانی خبر داد.
دکتر علی حاجی بدلی، نماینده تام­ الاختیار سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در بناب ضمن تقدیر و تشکر ویژه از تمام عوامل و کادر اجرایی زحمت‌کش و آرزوی قبولی داوطلبان گرامی در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ گفت:  تعداد 248 داوطلب گروه  آزمایشی ریاضی و فنی و 639 داوطلب گروه آزمایشی علوم انسانی آغازگر نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ در روز اول رقابت صبح روز پنج‌شنبه مورخ بیست و یکم تیرماه و تعداد 60 داوطلب گروه  آزمایشی هنر و 99 داوطلب گروه آزمایشی زبان های خارجی در عصر روز پنج‌شنبه به رقابت پرداختند.

وی در ادامه افزود: در روز دوم رقابت صبح روز جمعه مورخ بیست و دوم تیرماه تعداد 957 داوطلب گروه آزمایشی علوم تجربی در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ در این حوزه امتحانی به رقابت پرداختند.

دکتر علی حاجی‌بدلی، نماینده تام­ الاختیار سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور از خانواده‌های محترم داوطلبان بازدید کرده و با آنان دیدار داشتند در این دیدار و گفت و گو والدین داوطلبان ضمن طرح نظرات و دیدگاه‌های خود از اقدامات دانشگاه برای ایجاد برگزاری هرچه بهتر آزمون تقدیر و تشکر کردند.

در روز برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۳ (نوبت دوم)، ریاست محترم دانشگاه بناب دکتر مجتبی عباسیان و فرماندار محترم بناب آقای رضا لعلی نیز از روند برگزاری آزمون بازدید نمودند و روند آن را بسیار مثبت ارزیابی نمودند.

دکتر علی حاجی بدلی در پایان ضمن آرزوی موفقیت به تمامی داوطلبان در خصوص نحوه اعلام نتایج آزمون گفت: به نقل از سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور اعلام نتایج اولیه شرکت‌کنندگان کنکور تیر در هفته آخر مردادماه از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور به آدرس  sanjesh.org  انجام می­ گیرد.
معاونت آموزش و پژوهشی دانشگاه بناب
  • در شنبه 23 تير 1403