تاریخ : شنبه 12 خرداد 1403

اطلاعیه مهم:

اطلاعیه درخصوص زمان بندی برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه در نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402

قابل توجه دانشجویان و اساتید گرامی: زمان برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402 دانشگاه بناب، تغییری نمیکند و همانند روال سابق برگزار می‌گردد و زمان امتحانات در سامانه سما قابل مشاهده است.
دکتر امیر مدنی، مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، ضمن عرض تسلیت به مناسبت به شهادت رسیدن شهدای راه خدمت گفت: پیرو تصمیمات متخذه در جلسه معاونین آموزشی دانشگاه‌های معین در وزارت علوم، برنامه امتحانات به روال سابق (طبق برنامه زمانی مندرج در زمان انتخاب واحد) برگزار خواهد شد و هرگونه تغییر  و  زمان بندی جدید منتفی است.
بر این اساس بازه امتحانات از تاریخ 26 خرداد ماه 1403 الی 12 تیرماه 1403  همانند روال سابق خواهد بود.
وی در ادامه گفت: دانشجویان عزیز لطفا در اسرع وقت جهت مشاهده تاریخ امتحانات به سیستم سما مراجعه نمایید. در صورت فراموشی کلمه عبور از طریق منوی پنجره واحد خدمات دانشگاهی وارد سیستم شوید.

دکتر امیر مدنی ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان عزیز در امتحانات پایان نیمسال پیش رو افزودند؛ شرکت در جلسه امتحان صرفا با ارائه کارت شرکت در جلسه آزمون و طبق برنامه مندرج در سیستم سما خواهد بود. طبیعی است کلیه برنامه‌های ثبت شده در فضای مجازی فاقد اعتبار بوده و صرفا ملاک امتحان تاریخ و ساعت مندرج در سیستم سما خواهد بود.
معاونت آموزش و پژوهشی دانشگاه بناب
  • در شنبه 12 خرداد 1403