تاریخ : شنبه 5 اسفند 1402

پیام تبریک:

پیام تبریک معاون آموزش و پژوهشی دانشگاه بناب به مناسبت روز مهندس

دکتر علی حاجی بدلی معاون آموزش و پژوهشی دانشگاه بناب در پیامی روز مهندس را تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
پنجم اسفندماه، خجسته زاد روز دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، روز مهندس نامگذاری شده است.
 بدون شک نامگذاری روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان شخصیتی نمونه و الگو در مهندسی کهن ایران اسلامی، به نام روز مهندس، در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند مهندسین به عنوان تلاشگران و پیشگامان پیشرفت و سازندگی در کشور می باشد که با تعهد و تفکر در عرصه علم و عمل بی‌هیچ چشمداشتی تلاش می‌کنند.
مهندسان پرتلاش، متخصص و متعهد، با هنر و تفکر سازنده خود چرخ‌های توسعه سازمان را به حرکت واداشته‌اند و آنچه از جان‌مایه تخصص این قشر پرتلاش برآمده است باعث اعتلای خدمات و پیشرفت‌های زیرساختی در حوزه صنعت شده است.
اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات تلاش گران عرصه مهندسی دانشگاه، این روز پر افتخار را به همه دانشجویان عزیز، همکاران و مهندسان متعهد تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امید آن دارم با استفاده از فناوری‌های نوین و خلاقانه و پایبندی به اخلاق اسلامی و حرفه‌ای، بتوانیم شاهد توسعه فعالیت‌های مهندسی و دانشگاهی در مسیر خدمت‌رسانی به مردم و دانشگاهیان باشیم.
دکتر علی حاجی بدلی
معاون آموزش و پژوهشی دانشگاه بناب