تاریخ : چهارشنبه 15 آذر 1402

معرفی دانشجویان برتر سال آخری مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد دکتری در روز دانشجو

دانشجویان برتر سال آخری مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه بناب در روز دانشجو معرفی شدند.

46 دانشجوی برتر سال آخری مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه بناب معرفی شدند.

دانایی توانایی به بار می آورد و دانش دل کهن سالان را جوان می سازد و جوانان بصیر، تربیت می کند.
46 دانشجوی برتر علمی رشته‌های علوم پایه و فنی و مهندسی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری براساس آیین نامه آموزشی دانشگاه به عنوان نفرات برتر آموزشی معرفی شدند.

این دانشجویان در رشته های مختلف در دانشکده‌های علوم پایه، فنی و مهندسی، فناوری بین رشته‌ای مشغول به تحصیل در دانشگاه بناب می‌باشند که در سال تحصیلی گذشته موفق به کسب عناوین برتر تحصیلی در رشته‌های خود شدند. لیست دانشجویان برتر در ادامه معرفی می‌شود.

جهت مشاهده  لیست دانشجویان برتر سال آخری مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد دکتری اینجا کلیک کنید.
معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب
  • در چهارشنبه 15 آذر 1402