تاریخ : پنجشنبه 16 آذر 1402

پیام تبریک:

پیام معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب به مناسبت روز دانشجو

دکتر علی حاجی‌بدلی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت. متن این پیام به شرح  ذیل است:

بسـم الله الرحمن الرحیم
شانزدهم آذر هر سـال مزین به نام دانشجوست، شور و نشاط علمی و امید به آینده در کنار سخت‌کوشی و پشتکار به دانشجو توان مضاعف می‌دهد که مسیـر پر فراز و نشیب دوران دانشجویی را با موفقیت طی کند و به عنوان یک متخصص متعهد جامعه و کشور خویـش را بسازد. روز دانشجو را خـدمت همه دانشجویان عزیز تبریک می‌گوییم و برای همه شما آرزوی موفقیت و سلامتی و پیشرفت روز افزون در فعالیت های علمی تان داریم. امیدوارم با شور و نشـاط و امید به آینده هر روز مصمم تر از دیروز برای پیشـرفت و آبادانی میهن اسلامی مان بکوشید و آینده روشنی برای ایران اسلامی رقم بزنید.

علی حاجی‌بدلی
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب