تاریخ : شنبه 11 آذر 1402

اطلاعیه

قبولی ۱۲۳ نفر از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان کارشناسی ارشد دانشگاه بناب در دوره دکتری ۱۴۰۲

123 نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد و فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد دانشگاه بناب در دوره دکتری «Ph.D» نیمه متمرکز سال 1402 پذیرفته نهایی شدند.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب طی خبری اعلام کردند بر اساس لیست ارسالی سازمان سنجش آموزش کشور تعداد 123 نفر از دانشجویان کارشناسی‌ارشد و فارغ‌التحصیلان کارشناسی ارشد دانشگاه بناب در دوره دکتری «Ph.D» نیمه متمرکز سال 1402 پذیرفته نهایی شدند.

دکتر حاجی‌بدلی در ادامه افزود: این عزیزان در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های مطرح کشور نظیر دانشگاه تهران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران، علامه طباطبایی و 118 دانشگاه و پژوهشگاه های دیگر مشغول به تحصیل می‌باشند. طبیعتا این مهم با تلاش و پشتکار دانشجویان عزیز، اساتید گرامی و یاوران علمی(کارکنان) خدوم بوده که جا دارد ضمن تبریک به قبولین از زحمات آنان سپاسگزاری کنیم.

ایشان در پایان گفتند: امید آن داریم که با تلاش و سخت کوشی دانشجویان عزیزمان در دانشگاه بناب شاهد روند صعودی و قبولی های بیشتر در سال‌های متمادی در دانشگاه‌های برتر کشور باشیم.

معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب

• در شنبه 11 آذر 1402