تاریخ : دوشنبه 22 اسفند 1401

تکمیل کردن اطلاعات شخصی و دانشجویی در سامانه سما

دانشجویان محترم دانشگاه بناب، لطفا با مراجعه به سامانه سما نسبت به تکمیل مشخصات شناسنامه ای و دانشجویی خود اقدام نمایید. لازم به ذکر است با توجه به فرایند دولت الکترونیک اطلاعات شناسنامه ای و شماره موبایل دانشجو باید دقیق و درست ثبت شود، مسئولیت ناشی از هرگونه مغایرت برعهده خود دانشجو خواهد بود. شایان ذکر است متاسفانه شماره موبایل برخی از دانشجویان یا مربوط به خود دانشجو نیست و یا اشتباه هست، که این مورد به جهت انجام امور آموزشی، برقراری سیستم ارتباطی و نیز صدور مدارک فراغت از تحصیلی مشکلات عدیده ای ایجاد خواهد کرد، لذا لزوم تصحیح موارد تاکید می گردد. درصورت کامل نشدن اطلاعات آموزشی يا تائيد آنها، به ساير بخش هاي سامانه آموزشی سما دسترسی نخواهيد داشت.
معاونت آموزش و پژوهشی دانشگاه بناب
  • در دوشنبه 22 اسفند 1401