تاریخ : دوشنبه 22 اسفند 1401

اصلاح آیین نامه ثبت و همانندجویی پارسا

اصلاح آیین نامه ثبت و همانندجویی پارسا در هئیت محترم وزیران
به استحضار می رساند؛ به پیشنهاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به استناداصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، هئیت محترم وزیران در نشست 14 اسفند 1401 عبارت " و همتر از آن " را از بند (7) ماده (1) آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری ومبارزه با تقلب در تهیه آثار علمی مصوب 23 مرداد 1398 حذف و ایرانداک را به عنوان تنها متولی ثبت و همانندجویی پایان نامه ها و رساله ها (پارسا) تعیین کرد. اکنون برپایه تبصره (9) «قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی، مصوب 31 مرداد 1396 مجلس شورای اسلامی و آیین نامه اجرایی آن (مصوب 23 مرداد 1398 هئیت وزیران) و اصلاحیه 14اسفند 1401 همه دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسه های آموزش عالی و پژوهشی دولتی و غیردولتی باید تمام متن پایان نامه ها و رساله های (پارسا) دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود را که طبقه بندی ندارند در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) همانندجویی و تمام متن پیشنهادها، پایان نامه ها و رساله های خود را ثبت کنند.
ایرانداک برای انجام این قانون، سامانه ای همانندجو، را در نشانی tik.irandoc.ac.ir  و سامانه ملی ثبت پیشنهادها، پایان نامه ها و رساله ها را در نشانی sabt.irandoc.ac.ir راه اندازی کرده و در دسترس می باشد.
معاونت آموزش و پژوهشی دانشگاه بناب
  • در دوشنبه 22 اسفند 1401