تاریخ : جمعه 12 اسفند 1401

گزارش تصویری:

بازدید فرماندار محترم شهرستان و ریاست محترم دانشگاه بناب از حوزه آزمون کنکور کارشناسی ارشد و دکتری

دکتر علی حاجی بدلی، نماینده تام الاختیار سازمان سنجش از برگزاری آزمون دکتری در حوزه امتحانی دانشگاه بناب برای اولین بار خبر داد.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش، از برگزاری آزمون دکتری در حوزه امتحانی دانشگاه بناب برای اولین بار خبر داد. به گفته دکتر علی حاجی بدلی، آزمون دکتری ۱۴۰۲ با شرکت ۳۳۸ داوطلب در ۲۴۷ رشته امتحانی صبح پنجشنبه ۱۱ اسفند ماه برای اولین بار با نظم و ترتیب بسیار عالی در دانشگاه بناب برگزار گردید. همچنین آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ نیز با شرکت ۱۲۹۴ داوطلب، عصر پنجشنبه ۱۱ اسفند ماه و صبح و عصر جمعه ۱۲ اسفند ماه جمعا در ۱۳۴ رشته امتحانی با کمال صحت و آرامش در دانشگاه بناب برگزار گردید. گفتنی است، در این آزمون‌ها نکته قابل توجه، تنوع رشته‌های امتحانی و تنوع محل سکونت داوطلبان بود که داوطلبان غیربومی نیز به غیر از دانشجویان دانشگاه بناب حوزه امتحانی دانشگاه بناب را انتخاب نموده بودند. نماینده عالی دولت در شهرستان بناب صبح روز جمعه در بازدید از دانشگاه بناب با همراهی ریاست دانشگاه ضمن بازدید از محل مخزن اصلی، مخازن فرعی، محل استقرار نیروهای امدادی و نیز نیروی انتظامی از محل آزمون بازدید به عمل آورده و از زحمات دست اندرکاران تقدیر و تشکر نمودند.

معاونت آموزش و پژوهشی دانشگاه بناب

آلبوم تصاویر کنکور سراسری کارشناسی ارشد و دکتری 1402