تاریخ : جمعه 2 دي 1401

اطلاعیه

ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در مرحله پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی سراسری بهمن ماه سال 1401 دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی

به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام و انتخاب رشته‌ برای ظرفیت های خالی مانده رشته‌محل‌هايي که در مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی سراسري سال 1401 تکمیل نگردیده، می‌رساند پذيرش در این مرحله برای رشته محل‌های مذکور براساس سوابق تحصيلی (معدل کتبی ديپلم) در نوبت بهمن ماه صورت می‌گیرد.

ثبت‌نام و انتخاب رشته از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش از روز چهارشنبه مورخ 1401/09/30 آغاز و تا روز شنبه مورخ 1401/10/10 ادامه خواهد داشت.

سامانه ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در مرحله پذیرش دانشجو صرفآ براساس سوابق تحصیلی سراسری - بهمن ماه سال 1401

متقاضيان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرايط مندرج دفترچه راهنماي مربوط برای ثبت‌نام در روزهاي فوق به درگاه اطلاع‌رسانی اين سازمان مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تكميل فرم انتخاب رشته (حداكثر 100 كدرشته) به روش اینترنتی، اقدام نمايند.

مراحلي كه متقاضی بايد براي ثبت نام اقدام كند:

1-مراجعه به درگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني فوق براي تهيه كارت اعتباري ثبت نام (سريال 12 رقمي) و دريافت دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته.

2- تهيه فايل عكس اسكن شده متقاضی بر اساس توضيحات مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام.

3-آماده نمودن اطلاعات مورد نياز جهت ثبت‌نام.

4- خريد كارت اعتباري ثبت‌نام به مبلغ 750/000(هفتصد و پنجاه هزار) ریال از سامانه خرید کارت اعتباری در درگاه اطلاع‌رساني این سازمان.

تبصره: با توجه به اينكه مقرر شده است در مراحل مختلف فرآيند اين آزمون، خدماتي از طريق ارسال پيام كوتاه ارائه شود، مبلغ 12000 (دوازده هزار) ريال به عنوان هزينه استفاده از خدمات پيام كوتاه دريافت مي‌شود.

یادآوری های لازم:

1- اخذ ديپلم نظام آموزشي جديد 3-3-6 حداكثر تا تاريخ 1401/06/31، دارا بودن مدرك پيش‌دانشگاهي و يا اخذ مدرك پيش‌دانشگاهي حداكثر تا تاريخ 1401/06/31 و يا دارا بودن ديپلم نظام قديم و يا مدرک كارداني (فوق ديپلم) دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي و كارداني پيوسته آموزشكده های فني و حرفه اي براي متقاضيان الزامی است.

2- دارندگان ديپلم فني و حرفه ای و كاردانش نظام قديم هنرستان كه فاقد مدرک پيش دانشگاهی و يا مدرک كاردانی میباشند حق ثبت نام و شركت در اين مرحله را ندارند و در صورت ثبت نام و انتخاب رشته بعنوان متخلف شناخته شده و برابر ضوابط با آنان برخورد خواهد شد.

3- نظر به اينكه گزینش دانشجو در اين مرحله بر اساس سوابق تحصيل (معدل كتبی دیپلم)، صورت خواهد گرفت؛ لذا متقاضيان (ديپلمه های نظام آموزشی 3-3-6 ، نظام سالی واحدی يا ترمی واحدی، نظام قديم چهارساله دبيرستان و همچنين ديپلمه های فنی و حرفه ای و كاردانش نظام قديم هنرستان كه داراي مدرك پيش دانشگاهي و يا كارداني مي-باشند) بايستی معدل كل و يا معدل كتبی خود را بصورت صحيح در تقاضانامه ثبت نام اينترنتی درج نمايند.  متقاضيان توجه داشته باشند در صورت مغايرت معدل كل و يا معدل كتبي واقعي با معدل كل و يا معدل كتبي اعلام شده در تقاضانامه ثبت نامی، از ثبت نام پذیرفته شدگان ممانعت بعمل آمده و قبولی آنها لغو می گردد.

تذکر: متقاضيان ديپلم فنی و حرفه ای و يا كاردانش نظام آموزشی جديد 3-3-6 و دیپلمه های فنی و حرفه ای و كاردانش نظام قديم هنرستان كه داراي مدرک پيش دانشگاهی و یا كاردانی می باشند و فاقد معدل كتبی دیپلم هستند، بایستی معدل كل دیپلم متوسطه خود را عیناً در بند 16 تقاضانامه اینترنتی ثبت نام درج نمایند.

توجه: هرگونه‌ تغییری از طريق‌ نشریه پیک سنجش‌ (هفته‌ نامه خبری و اطلاع‌رسانی سازمان ‌سنجش‌)، درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش و در صورت لزوم ‌از طریق رسانه‌های گروهی ‌اعلام ‌خواهد شد.

• در جمعه 2 دي 1401