تاریخ : شنبه 20 دي 1399

اطلاعیه مهم؛

راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان براساس سوابق تحصیلی دانشگاه بناب در مقطع کارشناسی (ریاضیات و کاربردها) سال ۱۳۹۹

با حمد و سپاس به درگاه خداوند دانا و تواناي مطلق و با عرض تبريك، به اطلاع پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی‌ براساس سوابق تحصیلی سال ۱۳۹۹دانشگاه بناب مي‌رساند كه ثبت‌نام به‌صورت غیر‌حضوری بوده و لازم است مدارک درخواستی را تا 99/10/30 به آدرس پستی قید شده در اطلاعیه ارسال فرمایید.
تذکر مهم:
  • خواهشمند است از کلیه مدارک تحصیلی خود یک سری کپی برای خود تهیه نمایید که پس از ارسال به دانشگاه و تشکیل پرونده دانشجویی به هیچ وجه امکان تحویل کپی مدارک مقدور نخواهد بود.

مدارک لازم جهت ارسال پستی:

مدارک لازم برای پذیرفته شدگانی که آخرین مدرک آنان پیش‌دانشگاهی می‌باشد:
۱- اصل گواهينامه پايان دوره پيش دانشگاهي يا گواهي موقت
۲‌اصل مدرك ‌و ‌يا گواهي ‌ديپلم ‌متوسطه آموزش‌ متوسطه
۳- اصل كارنامه تحصيلي ديپلم متوسطه.
4-اصل کارنامه دوره پیش دانشگاهی
۶-کپی تمام صفحات شناسنامه
۷- کپی كارت ملي (پشت و رو)
۸- عكس تمام رخ ۴×۳ تهيه شده درسال جاري (۱۲ قطعه)
۹- مدركي‌ كه ‌وضعيت ‌نظام‌وظيفه داوطلبان را با توجه ‌به ‌يكي از بند‌هاي مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون (دفترچه شماره يك) مشخص كند (براي برادران)
۱۰- اصل حكم مرخصي سالانه يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع ( مخصوص كارمندان دولت)

مدارک لازم برای ديپلمه هاي نظام ۳-۳-۶ :
۱- اصل ‌مدرك ‌و ‌يا گواهي ‌ديپلم ‌متوسطه آموزش‌ متوسطه نظام جدید
۲- اصل كارنامه تحصيلي ديپلم متوسطه.
۳-اصل رسید درخواست تاییدیه دوره دیپلم نظام جدید. ( متقاضیان دریافت تاییدیه تحصیلی مدارک از سامانه الکترونیکی تاییدیه تحصیلی آموزش و پرورش باید با ورود به سایت این سازمان به نشانی  emt.medu.ir  و با ثبت اطلاعات و مدارک خواسته شده کد رهگیری درخواست خود را دریافت نموده و پرینت آن را به دانشگاه ارسال فرمایند )
۴- کپی تمام صفحات شناسنامه
۵- کپی كارت ملي (پشت و رو)
۶- عكس تمام رخ ۴×۳ تهيه شده درسال جاري (۱۲ قطعه(
۹- اصل مدركي‌ كه ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه داوطلبان را با توجه ‌به ‌يكي از بند‌هاي مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون (دفترچه شماره يك) مشخص كند (براي برادران(

آدرس پستی جهت ارسال مدارک:
پذیرفته‌شدگان بایستی از طریق پست پیشتاز به آدرس
آذربایجان شرقی - شهرستان بناب - بزرگراه ولایت - جنب پلیس‌راه - دانشگاه سراسری بناب کد پستی ۵۵۵۱۷۶۱۱۶۷ مدارک خود را ارسال نمایند.
توجه: در نوشتن آدرس پستی دقت فرمایید و  روی پاکت پستی ارسالی، نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی و رشته قبولی خود را قید فرمایید.

• در شنبه 20 دي 1399
  • توسط A. Esmaeelzadeh