تاریخ : شنبه 29 شهريور 1399

قابل توجه دانشجویان گرامی؛

اطلاعیه شروع کلاس‌های سال‌تحصیلی 1400-1399

اطلاعیه شروع کلاس‌های نیمسال اول سالتحصیلی 991 دانشگاه بناب
به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رساند که زمان شروع کلاس‌‌های درسی در نمیسال اول سال تحصیلی 1400-1399 برای کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه از تاریخ 99/06/29 خواهد بود.
در حال حاضر کلیه کلاس‌های درسی برای تمام مقاطع تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری) به صورت الکترونیکی و مجازی و از طریق سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی برگزار خواهد گردید.
لینک سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی: http://online-learning.ubonab.ac.ir
دانشجویان عزیز توجه داشته باشند که ملاک دروس انتخاب شده برای نیمسال تحصیلی سامانه سما است. لذا خواهشمند است در صورت مشاهده هرگونه مغایرت در لیست دروس درج شده در سامانه یادگیری الکترونیکی با واحدهای اخذ شده در سیستم آموزشی سما، در اسرع وقت با مدیر گروه مربوطه تماس گرفته و نسبت به رفع مشکل آن اقدام فرمایید.
  • در شنبه 29 شهريور 1399
  • توسط A. Esmaeelzadeh