تاریخ : چهارشنبه 30 مرداد 1398

اطلاعیه دفتر استعدادهای درخشان؛

اعلام نتایج پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه بناب

به اطلاع متقاضیان پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه بناب می‌رساند، درخواستهای دانشجویان متقاضی مطابق دستور العمل اجرایی آیین نامه های پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان و اصلاحیه های آن توسط دفتر استعدادهای درخشان و اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.
فهرست اسامي افراد حائز شرايط جهت ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه بناب به شرح ذيل اعلام مي گردد.

ردیف نام و نام خانوادگی عنوان و گرایش رشته
1 میترا سادات- سیار ریاضی محض-هندسه توپولوژی
2 اکبر-  فردزین کش ریاضی کاربردی
3 مریم - خانمحمدلو فیزیک- اپتیک و لیزر
4 نیما - خلیل زاده مهندسی پلیمر-علوم پایه

لازم به ذكر است اسامي داوطلبان حائز شرايط در پرتال سازمان سنجش درج خواهد شد و امكان لغو قبولي پس از درج در اين پورتال وجود ندارد، لذا چنانچه هركدام از متقاضيان تمايل به ادامه تحصيل از طريق سهميه استعدادهاي درخشان در دانشگاه بناب را نداشته و يا در ساير دانشگاه‌ها پذيرفته شده‌­اند، لازم است حداكثر تا مورخ 1398/06/10  انصراف خود را به صورت مكتوب به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه بناب ارائه نمايند.
ثبت نام پذيرفته شدگان بدون آزمون همزمان با پذيرفته شدگان آزمون سراسري كه متعاقبا از طريق سايت دانشگاه اعلام خواهد گرديد، انجام خواهد شد. در ضمن ادامه تحصيل اين افراد منوط به تاييد سازمان سنجش آموزش كشور مي باشد.
  • در چهارشنبه 30 مرداد 1398
  • توسط A. Esmaeelzadeh