تاریخ : شنبه 31 فروردين 1398

مهمانی و انتقالی سال 99-98

اطلاعيه شماره 1
در خصوص میهمانی دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دولتی و غیردولتی
ســـازمان امور دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در راســتاي انجام هر چه بهتر آئين نامه و تسهيل در امر ميهماني و انتقال دانشجويان زمان ثبت نام متقاضيان میهمانی و انتقال را برای سال تحصیلی 99-98 از طریق سامانه سجاد به آدرس https://portal.saorg.ir اعلام می نماید.
  • براین اساس دانشگاه­ها و موسسات موظف مي­باشند زمان شروع ثبت درخواست­هاي ميهماني و انتقال را با استفاده از ابزارهاي مناسب(سايت دانشگاه،‌ تابلوهای اطلاعات آموزشي در كليه دانشكده­ها و پرديس­هاي هر دانشگاه يا موسسه و ...) به اطلاع کلیه دانشجویان برسانند.
  • دانشگاه های مبدأ موظفند بر اساس مفاد آيين نامه  شماره 88441/3/41 مورخ 92/03/20درخواست دانشجو را بررسي نموده و در صورت داشتن شرايط از ابتدای خرداد لغایت 15 تیر ماه نظر خود را در سامانه اعلام و در صورت موافقت ريز نمرات دانشجو را به دانشگاه مقصد ارسال نمايد. سپس دانشگاه های مقصد موظفند حداكثر تا پایان مرداد ماه  نسبت به بررسی تقاضاها اقدام و از طریق سامانه یاد شده اعلام نماید.

وظايف متقاضي:
  • دانشجو بايستي با اطلاع کامل از شرایط آئین نامه میهمانی و انتقال درخواست خود را مبني بر نوع آن (2 نیمسال ميهماني،‌ تمديد ميهماني، ميهمان دائم و انتقال) در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان در موعد اعلام شده (اول ارديبهشت لغايت سي و يك ارديبهشت) ثبت و با اطلاع كامل از شرايط و ضوابط دانشگاه مقصد، رشته و مقطع تحصيلي، وضعيت دوره مورد تقاضا در دانشگاه مقصد، نسبت به انتخاب دانشگاه يا موسسه مقصد اقدام و مستندات خود را برای تقاضای ارائه شده اسکن و ضمیمه تقاضا نمايد.
  • لازم به ذکر است متقاضیان جهت ثبت درخواست ابتدا بایستی در سامانه سجاد ثبت نام نمایند و پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از قسمت خدمات سازمان درخواست میهمانی و انتقال خود را ارائه نمایند.
  • متقاضي ميهماني و انتقال مسئول صحت اطلاعات ارائه شده در خصوص شرايط خاص خود خواهد بود و در صورت عدم احراز هر يك از اطلاعات ارائه شده تقاضا از وضعیت بررسی خارج خواهد شد.
  • دانشجویان متقاضی انتقال توام با تغییر رشته نیز از طریق سامانه سجاد بخش شورای بررسی موارد خاص مبدا و مقصد اقدام نمایند.
  • متقاضیان محترم همچنین در صورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل در خصوص سامانه از قسمت پشتیبانی سامانه درخواست خود را ارسال نمایند.

اداره كل امور دانشجويان داخل
  • در شنبه 31 فروردين 1398