تاریخ : دوشنبه 16 مرداد 1396

اسامی پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد بدون آزمون ( استعداد درخشان) برای سال تحصیلی 97-96 دانشگاه بناب

بدینوسیله اسامی پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد بدون آزمون استعداد درخشان) سال تحصیلی 97-1396 ) به شرح ذیل اعلام می گردد. ضمن تبریک به پذیرفته شدگان به اطلاع می رساند کسانی که به هر دلیل مایل به ادامه تحصیل در این دانشگاه نمی باشند لازم است انصراف خود را با ذکر کامل مشخصات، امضا، اثرانگشت و تاریخ  حداکثر تا روز یک شنبه مورخ 96/05/22 به حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی- دفتر استعدادهای درخشان تحویل دهند. به مواردی که بعد از این تاریخ ارسال گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد و مسئولیت آن صرفا به عهده خود داوطلب می باشد.
ردیف نام و نام خانوادگی دانشگاه محل تحصیل کارشناسی رشته گرایش کارشناسی ارشد
1 امیر رضا رضایی کهلک بلاغی دانشگاه تبریز عمران- سازه