تاریخ : چهارشنبه 16 ارديبهشت 1394

دعوت به مصاحبه تخصصی دکتری(فوتونیک و هندسه و توپولوژی)

برگزاري مرحله دوم آزمون دكتري تخصصي سازمان سنجش و آموزش كل كشور در دانشگاه بناب

(مصاحبه تخصصي رشته فوتونیک و هندسه و توپولوژی)

داوطلبان محترم لازم است با توجه به بروز رسانی مستمر این اطلاعیه، مرتبا جهت اطلاع یافتن از آخرین اطلاعیه ها به سایت دانشگاه مراجعه نمایند .

ضمن عرض تبريك و آرزوی موفقیت، به اطلاع پذيرفته شدگان براي مصاحبه تخصصي آزمون سنجش دكتري دانشگاه بناب در سال تحصيلي۹4 - ۱۳۹3در رشته هاي اعلام شده مي رساندكه جهت شركت در مصاحبه تخصصي به قرار زير عمل نمايند :

یاد آور می شود داوطلبان گرامی رشته فوتونیک تا تاریخ 94/02/18 و داوطلبان گرامی رشته ریاضی- هندسه توپولوژی تا تاریخ 94/02/22 لازم است فرم های تکمیل شده مربوطه را به نشانی اینترنتی (grad@bonabu.ac.ir)  ارسال نمایند ( ارسال تصویر فیش بانکی و عکس الزامی می باشد). در ضمن اصل فرمها را به همراه سایر مدارک اعلامی در زمان مصاحبه به همراه داشته باشید.

بدیهی است عدم شرکت در زمان مصاحبه مشخص شده به منزله انصراف از انجام مصاحبه می باشد .

مدارك لازم جهت شركت در مصاحبه تخصصي:

1.اصل مدارک دوره هاي كارشناسي ارشد و كارشناسي و یا ريز نمرات دوره هاي كارشناسي ارشد وكارشناسي

۲. اصل گواهی مبنی بر اینکه عضو هیئت رسمی- قطعی و یا رسمی- آزمایشی وزارت متبوع بوده که به تایید بالاترین مقام مسئول نیز رسیده باشد.

۳.اصل شناسنامه، اصل كارت ملي و اصل مدرك مربوط به وضعيت نظام وظيفه

۴.دو قطعه عكس ۳ در ۴

۵.كپي تمامي مدارك فوق به همراه يك پوشه مقوايي

۷.همراه داشتن اصل پايان نامه دوره كارشناسي ارشد

۸.همراه داشتن اصل سوابق علمي پژوهشي، كتاب، مقاله

۹.توصيه نامه وتشويق نامه هاي علمي درصورت دارا بودن

10. اصل گواهي شركت در آزمون زبان های خارجی مانند TOEFL – TOLIMO – TELP  و ....... كه در آن نمره زبان اخذ شده مشخص باشد .

11. پرينت كارنامه اعلام نتايج گرفته شده از روی سايت اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش کشور

12. همراه داشتن فرم مشخصات فردی تکمیل شده در زمان مصاحبه

۱1.داوطلبان لازم است مبلغ،   500/000 ريال (پانصد هزار ريال)  به شماره حساب   2177220407009   نزد بانك ملی به نام درآمد اختصاصی دانشگاه بناب واريز نمايند و فيش واريزي را به همراه مدارك و مستندات مربوطه در تاريخ مقرر به همراه داشته باشند. مبلغ اعلام شده علاوه بر 250/000 ریال هزینه واریزی در سایت سازمان سنجش از بابت  بررسی صلاحیت عمومی خواهد بود.

توجه مهم: داوطلباني كه به هر دليل بعد از انجام مراحل مصاحبه، قصد انصراف از اين مرحله را دارند، مي‌بايست حداكثر تا يك هفته بعد از تاريخ مصاحبه درخواست كتبي خود را مبني بر انصراف از اين مرحله به دانشگاه و موسسه آموزش عالي مربوط ارائه نمايند تا از اعلام نمره مصاحبه برا ي آنان از طرف دانشگاه به سازمان خودداري گردد .

زمان برگزاری مصاحبه فوتونیک:

تاریخ:  94/02/19           روز: شنبه                   شروع ساعت مصاحبه:  14/30

زمان برگزاری مصاحبه هندسه و توپولوژی:

تاریخ:  94/02/30          روز:  چهارشنبه           شروع ساعت مصاحبه: 9/30

محل مصاحبه:

طبقه 4 دانشکده علوم پایه- حوزه معاونت- سالن کنفرانس معاونت آموزشی

آدرس محل برگزاري :

آذربایجان شرقی- بناب- بزرگراه ولایت- جنب پلیس راه- شماره تماس: 37724829-041     داخلی: 1313

فرم مشخصات داوطلب

• در چهارشنبه 16 ارديبهشت 1394