تاریخ : دوشنبه 30 ارديبهشت 1392

پذيرش دانشجو بدون شرکت در آزمون نیمه متمرکز برای دوره دکتری دانشگاه بناب

روابط عمومي

بسمه تعالی

دانشگاه بناب از بین دانش‌آموختگان و دانشجویان نیمسال چهارم دوره‌های کارشناسی ارشد بدون شرکت در آزمون نیمه متمرکز برای دوره دکتری رشته ‌های فتونیک و ریاضی محض- هندسه دانشجو می‌پذیرد.

شرایط پذیرش:

الف) دانش آموختگانی که به لحاظ میانگین کل دوره یا احتساب نمره پایان‌نامه(دفاع با درجه عالی) جزء رتبه‌های اول تا سوم دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند در صورت داشتن حداقل یک مقاله مستخرج از پایانامه پذیرفته شده یا چاپ شده در مجلات علمی- پژوهشی با نمایه معتبر ملی یا بین‌المللی.

ب) دانشجوی نمونه کشوری در دوره کارشناسی ارشد دارای حداقل یک مقاله مستخرج ازپایان‌نامه پذیرفته شده یا چاپ شده در مجلات علمی- پژوهشی با نمایه معتبر ملی یا بین‌المللی.

پ) رتبه اول المپیادهای علمی دانشجویی یا آزمون سراسری کارشناسی ارشد دارای حداقل یک مقاله مستخرج ازپایان‌نامه پذیرفته شده یا چاپ شده در مجلات علمی- پژوهشی با نمایه معتبر ملی یا بین‌المللی.

متقاضیان محترم می‌بایست مدارک خود را به صورت اسکن شده به آدرس الکترونیکیPost_graduate@bonabu.ac.ir

به آقای مهندس اروج‌زاده فرستاده و اصل یا تصویر آنها را به صورت پست سفارشی به آدرس پستی : آذربایجان شرقی بناب بزرگراه ولایت جنب پلیس راه   دانشگاه بناب دفتر معاونت آموزشی

کد پستی: 5551761167

مهلت ثبت نام: 15/3/92