تاریخ : سه شنبه 18 مهر 1402

شروع کلاس‌های دانشجویان جدیدالورود

اطلاعیه شماره سه، شروع کلاس‌های دانشجویان جدیدالورود دانشگاه بناب سال 1402

با سلام و تبریک به پذیرفته‌ شدگان گرامی بابت ورود به دانشــگاه بناب
به اطلاع می‌رساند پذیرفته شدگانی که مراحل ثبت‌نام را تکمیل کرده‌اند و توسط اداره آموزش دانشگاه انتخاب واحد شده‌اند کلاس‌های این دانشجویان از روز یکشنبه مورخ 1402/07/23  شروع خواهد شد و تمامی دانشجویان موظف به حضور در کلاس ها می‌باشند.

دکتر علی حاجی‌بدلی، معاون آموزش و پژوهش دانشگاه بناب با اعلام این خبر افزود: با توجه به اینکه دانشجویان نو ورود از روز سه شنبه 18 مهرماه تا پنج‌شنبه 20 مهر‌ماه ثبت‌نام آنلاین خواهند داشت، از روز شنبه 22 مهرماه تحویل حضوری مدارک و تحویل خوابگاه شروع خواهد شد. لذا همزمان با تحویل حضوری مدارک کلاس‌های نو ورودان عزیز از روز یکشنبه 23 مهرماه شروع خواهد شد.

وی افزود با توجه به اینکه تفاهم‌نامه و قرارداد‌های خوبی با صنایع برای بورسیه دانشجویان با معدل بالا منعقد گردیده است، ضمن آرزوی توفیقات روز افزون برای دانشجویان عزیز درخواست نمودن دانشجویان عزیز تمرکز خود را بر مطالعه و پیگیری منظم مطالب علمی بذارند.

در صورت نیاز با شماره تلفن های زیر تماس گرفته و از تماس با قسمت های دیگر دانشگاه خودداری فرمایید.

راه های ارتباطی:

آدرس کانال اطلاع رسانی آموزش دانشگاه بناب: bonabu_amoozesh@