تاریخ : يکشنبه 19 شهريور 1402

ثبت‌نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 1402

اطلاعیه شماره دو ثبت‌نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 1402 دانشگاه بناب

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بناب ضمن تبریک به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰2 در دانشگاه بناب، به اطلاع می‌رساند:

زمان بندی ثبت‌نام  اینترنتی:
ثبت‌نام  اینترنتی در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه از تاریخ 27 الی 28  شهریورماه 1402 می باشد.
  • پذیرفته شدگان پس از انجام ثبت‌نام  اینترنتی می بایست مدارک لازم را به صورت حضوری از تاریخ 4 و  5 مهرماه 1402 به آموزش دانشگاه تحویل داده و ثبت‌نام  نمایند. لازم به ذکر است عدم تحویل مدارک در بازه زمانی به منزله انصراف دانشجو از ثبت نام می باشد.
  • شروع کلاس های آموزشی طبق تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402 خواهد بود.
مدارک لازم:
  • اصل و تصویر مدرک کارشناسی ( لیسانس)
تبصره: پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی نمی باشند لازم است اصل (فرم شماره 2) که به تایید دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی رسیده، تحویل نمایند. لازم به توضیح است این دسته از افراد موظف می باشند تا تاریخ 30 مهرماه 1402 مدرک کارشناسی خود را تحویل نمایند در غیر اینصورت طبق دستورالعمل ثبت نام از ادامه تحصیل محروم خواهند شد.
  • کپی مدرک کاردانی مختص دانشجویانی که دوره لیسانس آنها کارشناسی ناپیوسته می باشد.
  • کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی
  • شش قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری
  • فرم تقاضانامه بهره مندی از آموزش رایگان ( فرم شماره 4)
  • حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی مخصوص کارمندان دولت
  • مدرک نظام وظیفه
  • تاییدیه تحصیلی:
فارغ التحصیلان دانشگاههای سراسری و پیام نور و موسسه های غیرانتفاعی که دانشنامه یا گواهی موقت آنها دارای کد صحت 20 رقمی می باشند می بایست از سامانه سجاد به نشانه اینترنتی (کلیک کنید) پرینت تاییدیه تحصیلی را دریافت و به همراه مدارک به آموزش دانشگاه تحویل نمایند. (اگر مدرک دریافت کد صحت نداشته باشد با مراجعه به سامانه مذکور ابتدا کد صحت را دریافت و سپس نسبت به دریافت تاییدیه تحصیلی اقدام فرمایید.)
فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد به آدرس (کلیک کنید) مراجعه و نسبت به دریافت تاییدیه تحصیلی اقدام و پرینت آن را به همراه مدارک تحصیلی به آموزش تحویل نمایند.
توجه مهم: درصورت عدم دریافت تاییدیه تحصیلی تا پایان نیمسال اول سال تحصیلی 1402 دانشجو امکان ادامه تحصیل را نخواهد داشت.

آدرس کانال اطلاع رسانی آموزش دانشگاه بناب: bonabu_amoozesh@

معاونت آموزش و پژوهشی دانشگاه بناب