تاریخ : سه شنبه 15 فروردين 1402

رونمایی از پورتال های دانشکده علوم پایه و دانشکده فنی و مهندسی

از پورتال های دانشکده علوم پایه و دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بناب رونمایی شد.

رونمایی از پورتال جدید دانشکده علوم پایه و دانشکده فنی و مهندسی اقدام بسیار ضروری، خوب و ارزشمندی بود که در راستای ارائه خدمات برخط و نیز اطلاع رسانی دانشکده ها صورت گرفت.
دکتر علی حاجی بدلی، معاون آموزش و پژوهشی دانشگاه درباره راه اندازی پورتال های جدید گفت: در دنیای امروز چالش اصلی بر سر این است که بتوانید خدمات بروز و مناسب ارائه کرده و تصویر خوبی در ذهن مخاطبان ایجاد کنید. برای نیل به این هدف لازم است ارزش آفرینی گردد. قالب وب‌سایت دانشکده علوم پایه و دانشکده فنی و مهندسی بصورت ریسپانسیو و با رعایت اصل سادگی و نیز دسترسی‌پذیری لینک‌ها و محتوای مربوط بوده، از این رو لازم است فعالیت ها و پروژه های آموزشی دارای پیوست رسانه‌ای باشد. پورتال های اخیر نمود بیرونی فعالیت های سازمانی و آموزشی در جامعه است که نیاز به بازنگری، بازطراحی و ارتقا داشته و دارد که به همت و تلاش همکارانمان در واحد های مختلف از جمله اداره فناوری و اطلاعات دانشگاه و دانشکده ها و مدیریت گروه های آموزشی و ... به مرحله رونمایی رسید. البته در حال حاضر پلتفرم فنی پرتال رونمایی شد که در بحث محتوایی به تدریج می بایست اطلاعات درج شده و در اختیار مخاطبان عزیز، دانشجویان گرامی، اساتید گرانقدر، یاوران علمی شریف و مردم گرامی قرار گیرد.

آدرس پورتال دانشکده فنی و مهندسی

www.eng.ubonab.ac.ir