تاریخ : دوشنبه 15 بهمن 1397

آزمون سراسری ورود به حرفه مهندسی، کاردان های فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفه ای معماران

آزمون سراسری ورود به حرفه ی مهندسی، کاردان های فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفه ای معماران در دانشگاه بناب برگزار شد.
آزمون ورود به حرفه مهندسی، کاردان های فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفه ای معماران در مورخ 11 و 12 بهمن ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور در دانشگاه بناب برگزار شد.

دکتر میرسجاد هاشمی مطلق، نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در گفتگو با خبرنگاران گفت: حدود چهارصد نفر واجد شرایط و داوطلب در رشته های ساختمان در این حوزه شرکت نمودند که از این تعداد 390 نفر مهندس و تعداد 5 کاردان و معمار تجربی بوده اند که از مجموع کل داوطلبین، تعداد 350نفر مرد و تعداد 50 نفر زن در این آزمون حاضر بودند.

وی ادامه داد: آزمون سراسری ورود به حرفه ی مهندسان، کاردان های فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفه ای معماران در 31 مرکز استان و 33 شهرستان تابعه همزمان در سراسر کشور برگزار می گردد.

گفتنی است همه ساله دانشگاه بناب میزبان داوطلبان ورود به حرفه ی مهندسی در این آزمون می باشد.

آزمون سراسری ورود به حرفه مهندسی

• در دوشنبه 15 بهمن 1397