تاریخ : چهارشنبه 8 دي 1400

اطلاعیه مهم:

فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه بناب ---- تا 31 اردیبهشت 1401 تمدید شد ----

در مقطع کارشناسی‌ارشد سال‌تحصیلی 1402-1401
دانشگاه بناب از میان دانشجویان و فارغ التحصیلان ممتاز و مستعد کارشناسی پیوسته، با شرایط ذیل و مطابق با آیین نامه شماره عتف-آ-۲۲۰۳ و به تاريخ 1398/10/01 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برای سال تحصیلی  1402-1401 دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعدادهای درخشان) می­‌پذیرد:
شرایط پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه بناب:
۱ - دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته ورودي نیمسال اول و دوم سال تحصیلی 97-98 که تا پایان شش نیمسال ، با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهاي درسی خود، به لحاظ میانگین معدل کل، جزء ۱۵ درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودي خود باشند
تبصره ۱: دانش آموختگان ورودي بهمن 96، به شرط دانش آموختگی در ۸ نیمسال می­توانند درخواست خود را ارایه دهند.
تبصره ۲: چنانچه ظرفیت پذیرش بدون آزمون رشته اي، با ۱۵ درصد برتر دانشجویان حایز شرایط تکمیل نشود، تقاضای دانشجویان با میانگین معدل کل ده درصد برتر بعدی در پایان شش نیمسال (۲۵ درصد برتر) درصورت دارا بودن سایر شرایط بررسی می­شود.
۲-  متقاضی باید حداکثر تا تاریخ 1401/6/31 دانش آموخته شود.
تبصره ۱: درخواست دانشجویانی که طول مدت تحصیل آنها به دلایلی خارج از اختیار خود ( مانند بیماري، ماموریت والدین و همسر، زایمان و موارد مشابه) حداکثر دو نیمسال تحصیلی بیش از حد مجاز مذکور در آئین نامه به طول انجامد، پس از تایید کمیسیون موارد خاص دانشگاه، درصورت دارا بودن سایر شرایط قابل بررسی است.
۳- تنها دانشجویان کارشناسی پیوسته میتوانند برای پذیرش بدون آزمون اقدام نمایند.
۴- پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفاً برای یک بار امکان پذیر است.

تعیین اولویت‌ها (انتخاب رشته/گرایش)
متقاضیان می توانند حداکثر دو رشته/گرایش را مطابق جدول ذیل انتخاب کنند:

ردیف رشته گرایش ردیف رشته گرایش
۱ مهندسی عمران سازه 7 مهندسی شیمی نانوفناوری
۲ مهندسی برق افزاره های میکرو و نانو الکترونیک 8 فیزیک اپتیک و لیزر
3 مهندسی برق سیستم های قدرت 9 فوتونیک ------
4 مهندسی پلیمر نانو فناوری 10 ریاضی کاربردی آنالیزکاربردی
5 مهندسی پلیمر طراحی مولکولی 11 ریاضیات و کاربردها آنالیز
6 مهندسی نساجی فناوری 12 ریاضیات و کاربردها هندسه ( توپولوژی )

مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه بناب:
تمامی مدارک زیر باید با فرمت JPEG یا JPG  اسکن شده و در محل مربوط در فرایند ثبت‌نام اینترنتی بارگذاری شود:
۱-  صفحه اول شناسنامه وکارت ملی
۲- یک قطعه عکس اسکن شده به فرمت  JPG یا  JPEG باحداکثرحجم kb ۱۰۰
۳-   فرم ثبت نام (دریافت فایل ثبت‌نام)
۴- گواهی معدل و رتبه (دریافت فرمت گواهی رتبه)
۵- مقالات ( درصورت وجود(
۶- اسکن فیش هزینه ثبت نام
مبلغ ۵۰۰۰۰ تومان به شماره حساب   ۴۰۰۱۰۹۲۷۰۳۰۲۱۲۷۷  به نام درآمد اختصاصی نزد بانک مرکزی به شماره شبایIR۶۳۰۱۰۰۰۰۴۰۰۱۰۹۲۷۰۳۰۲۱۲۷۷ و شماره شناسه واریز  ۳۶۲۰۹۲۷۵۴۱۱۶۰۰۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۱۰۰۵

برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه بناب نیازی به پرداخت هزینه ثبت نام نمی‌باشد.

توضیحات:
۱- مدارک و مبلغ واریزی به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد.
۲- بر اساس آیین‌نامه کارشناسی‌ارشد استعداد درخشان، دانشگاه از پذیرش مدارک دانشجویان کارشناسی ناپیوسته معذور است.
۳- ثبت‌نام داوطلبان فقط از طریق سامانه اینترنتی دانشگاه بناب امکان‌پذیر است. لذا از ارسال فیزیکی مدارک خودداری گردد.
۴- پذیرش نهایی متقاضیان منوط به تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوري (سازمان سنجش آموزش کشور) خواهد بود.

حائزین شرایط می­‌توانند حداکثر تا تاریخ  1400/11/30 (مهلت ثبت‌نام تا تاریخ 31 اردیبهشت 1401 تمدید شد) از طریق آدرس لینک زیر نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرم‌های مربوط و بارگذاری مدارک اقدام نمایند. نتایج بررسی‌ها از طریق وب‌سایت دانشگاه اعلام خواهد شد.

• در چهارشنبه 8 دي 1400
  • توسط A. Esmaeelzadeh