تاریخ : چهارشنبه 29 ارديبهشت 1400

اطلاعیه دانشگاه بناب در خصوص مرحله ارزیابی تخصصی آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1402

بسمه تعالی
با توجه به آیین نامه پذیرش دانشجو در دوره دکتری (Ph.D)، پذیرش دانشجو در این آزمون شامل اجرای فرآیند دو مرحله­ ای خواهد بود، که اجرای این مراحل مطابق با آیین نامه ابلاغی شماره 12427 مورخ 1402/01/28 صورت خواهد گرفت. مرحله اول مربوط به سنجش علمی بوده که برگزاری آزمون آن از طریق سازمان سنجش آموزش کشور انجام پذیرفت و مرحله دوم آن شامل بررسی سوابق علمی داوطلبان است که توسط دانشگاههای پذیرنده دانشجو صورت می­­گیرد. در راستای اجرای مرحله دوم موارد ذیل را به اطلاع داوطلبان می­­رساند:
  1. حد نصاب دانشگاه:
داوطلبان حاضر در جلسه آزمون که برای آنها کارنامه مرحله اول (سنجش علمی) توسط سازمان سنجش آموزش کشور صادر شده است و نسبت به انتخاب رشته اقدام نموده اند، در صورت دارا بودن حد نصاب مطابق کارنامه کدرشته محل های انتخابی که بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور درج شده است می توانند از تاریخ 1402/03/01 تا 1402/03/17 با مراجعه به وب سایت دانشگاه به نشانی (www.ubonab.ac.ir) نسبت به ثبت نام برای مرحله دوم (مصاحبه علمی و سنجش عملی و بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری) و ارسال فرم 1 به همراه آپلود مدارک مورد نیاز اقدام نمایند. بدیهی است داوطلبانی می­توانند جهت ارزیابی تخصصی در هر کد رشته محل به دانشگاه درخواست ارائه نمایند که با توجه به کارنامه مذکور دارای حد نصاب در آن کدرشته محل می باشند.

1. برنامه زمانی ارزیابی تخصصی:
آزمون مرحله دوم (مصاحبه علمی و سنجش) بصورت شفاهی و مصاحبه تخصصی می باشد. عدم حضور در مصاحبه تخصصی به منزله انصراف داوطلب از درخواست پذیرش در این دانشگاه است.
 تاریخ مصاحبه رشته ریاضی محض-هندسه، سه شنبه 6 تیرماه 1402 و رشته فوتونیک، شنبه 27 خردادماه از ساعت 9 الی 16  خواهد بود. آدرس الکترونیکی برای آپلود مدارک  https://www.ubonab.ac.ir/phd-registration.html

1. مدارک مورد نیاز:

-تکمیل فرم شماره 1.
- اصل شناسنامه و کارت ملی و تصویری از تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی.
- تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1402.
- اصل مدرک و ریزنمرات هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
تبصره1- آن دسته از داوطلبان که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته
می بایست اصل مدرک کاردانی را نیز ارائه نمایند.
تبصره2- آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ 31/6/1402 در مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتری حرفه ای فارغ التحصیل خواهند شد، می­بایست اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل تحصیل مربوط به معدل واحدهای گذرانده تا تاریخ 30/11/1401 را همراه داشته و ارائه نمایند.
- فایل چکیده و صفحه ارزیابی پایان‌نامه دوره کارشناسی ارشد (برای داوطلبانی که از پایان‌نامه خود دفاع ننموده اند ارائه فرم پیشنهاد پایان‌نامه الزامی است و در هنگام مصاحبه فایل کامل پایان نامه جهت بررسی داوران ارائه شود).
-و سایر مدارک مندرج در فرم 1 (فایل مقالات، کتاب، داوری، مدرک زبان و ...).
-اصل فیش بانکی به مبلغ 2000000 ریال بابت هزینه مصاحبه به شماره حساب 4001092703021277 و شماره شبا IR630100004001092703021277 و شناسه 344092754116001000000000001009 به نام حساب تمرکز وجوه درآمد اختصاصی دانشگاه بناب نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران.

اصل حکم کارگزینی برای داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری.
4. شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان:
- احراز تمامی شرایط اعلامی در دفترچه شماره (1) و (2) آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1402.
5. شرایط اختصاصی دانشگاه:
5-1. این دانشگاه فقط آزمون مصاحبه تخصصی به صورت حضوری خواهد داشت لطفاً تمامی مدارک آموزشی و پژوهشی خود را آپلود نمائید.
     5-2. برای دانشجویان دکتری تخصصی که جزء 10% برتر پذیرفته شدگان آزمون دکتری باشند برای هر نیمسال مبلغ 10/000/000 ریال (معادل یک میلیون تومان) در سنوات مجاز (حداکثر 8 نیمسال) پرداخت خواهد شد.

6. نحوه درخواست پذیرش از دانشگاه:
بدیهی است نحوه پذیرش و ثبت نام متعاقباً از طریق وب سایت دانشگاه و سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.
تذکر مهم: کلیه داوطلبانی که مرحله بررسی سوابق علمی و ارزیابی تخصصی را با موفقیت به اتمام برسانند و در ردیف
پذیرفته شدگان دانشگاه قرار گیرند، توجه داشته باشند که پذیرش آنها بصورت مشروط بوده و پذیرش نهایی و قطعی منوط به تایید صلاحیت عمومی آنها از سوی دبیرخانه گزینش دانشجو خواهد بود.

• در چهارشنبه 29 ارديبهشت 1400
  • توسط A. Esmaeelzadeh