تاریخ : يکشنبه 17 آذر 1398

تغییر آدرس ایمیل گروه ناتک به:

nezarat [at] ubonab.ac.ir

به اطلاع دانشجویان، همکاران و اعضای هیات علمی محترم میرساند؛ با توجه به تغییرات صورت گرفته در دامنه وبسایت دانشگاه بناب، آدرس ایمیل این گروه به nezarat [at] ubonab.ac.ir تغییر یافت.
بدینوسیله از کلیه دانشجویان گرامی و مراجعین محترم دعوت می‌شود با ارائه انتقادات، نظرات و پیشنهادات ارزشمند خود، ما را در شناسایي نقاط ضعف و قوت حوزه های مختلف یاری نمایند. گروه ناتک دانشگاه بناب کلیه موارد دريافتي را تجزيه و تحليل و به صورت مکتوب به مسئول ذيربط اعلام نموده و ايشان در مدت زمان مشخصي، نسبت به بررسي موضوع و بر طرف کردن آن و يا پاسخ به موارد مطروحه اقدام خواهند نمود. نتایج به اطلاع افراد رسیده و از ایشان تقاضا میگردد بازخورد حاصل از بررسی موضوع را به اطلاع گروه برسانند تا در صورت لزوم پیگیری های تکمیلی از سوی گروه ناتک انجام گردد. همچنین خاطر نشان می گردد؛ اسامی و مشخصات افراد نزد این گروه محفوظ و پیگیری ها بدون ذکر نام افراد انجام خواهد گرفت.
امید است در سایه الطاف خداوند متعال و با کمک یکدیگر بتوانیم قدم مثبتی در جهت بهبود خدمات و ارتقای جایگاه دانشگاه بناب برداریم.
گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه بناب

• در يکشنبه 17 آذر 1398