تاریخ : دوشنبه 8 مهر 1398

گزارش:

نظارت بر نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان سال تحصیلی جدید

سال تحصیلی 99-98
گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه بناب برای دومین سال متوالی به منظور برنامه ریزی برای بهبود فعالیت ها و آگاهی از کیفیت و ویژگی های دانشجویان جدیدالورود اقدام به نظارت بر نحوه ثبت نام این عزیزان نمود. به همین منظور در کنار نظارت و ارزیابی روند اداری ثبت نام پذیرفته شدگان، اقدام به تهیه پرسشنامه و نظرسنجی از پذیرفته شدگان در بدو ثبت نام نمود.

همچنین گروه ناتک با ابراز خرسندی اعلام می دارد؛ به منظور کاهش زمان و افزایش دقت استخراج نتایج نظرسنجی حاضر، از نرم افزار کد نویسی شده توسط گروه ناتک استفاده گردید که روند استخراج نتایج را به صورت کاملا خودکار انجام می دهد.

نتایج حاصل به منظور تحلیل و کاربست به بخش های زیربط ارسال خواهد گردید. امید است با همکاری هر چه بیشتر بخش‌های مختلف دانشگاه و حرکت در راستای رفع چالش‌های موجود و نیز ارتقا توانمندی‌ها، رشد و شکوفایی روز افزون دانشگاه بناب را شاهد باشیم.

فرم نظرسنجی و نمونه نتایج استخراج شده توسط برنامه کامپیوتری نوشته شده توسط گروه ناتک
(به منظور نمایش جزئیات بیشتر بر روی تصاویر کلیک کنید.)

• در دوشنبه 8 مهر 1398
  • توسط مدیر سایت مرکز نظارت و ارزیابی